tala fou

tala fou

Tau o le faʻapipiʻiina o se taʻavale eletise i le fale

Totogi3

Ole uta ole fale e latalata ile taua pe afai e iai sau pakaga i fafo o le alatele ma o lo'o fa'atau se EV;

Mo i latou e laki i le i ai o se auala taavale, fale taʻavale poʻo isi ituaiga o paka i fafo atu o le alatele, o le mauaina o se uta fale - o nisi taimi e taʻua o le pusa puipui - faʻapipiʻi e tatau ona avea ma se tasi o mea muamua e te suʻesuʻeina aʻo e amata vaʻavaʻai i le suiga i le uila afi. .

Sa masani ona tuuina atu e le malo o Peretania fesoasoani e oo atu i le £350 e fesoasoani ai i le tau o le faapipiiina o se EV charger mo le fale, ae o lenei fesoasoani na faamuta ia Mati 2022, ma o lea ua na o tagata e ona fanua poo tagata e nonofo i fale mautotogi e mafai ona talosaga mo se fesoasoani.

O lona uiga o le malamalama i tau e aofia ai le faʻapipiʻiina o se pusa puipui e leʻi sili atu ona taua, ma o lenei taʻiala e faʻaumatia ai nisi o tau e mafai ona e faʻamoemoe e feagai.

Mafaufau i le £ 500- £ 1,000 ballpark mo le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le 7kW fale faʻapipiʻi vave, ma toe tutusa mo le tau lava ia.O le tele o kamupani fa'atonu e tu'ufa'atasia le tau o le fa'apipi'i fa'atasi ma le uta.O le Nobi Wallbox Charging Station(放入超链接https://www.nobievcharger.com/7kw-36a-type-2-cable-wallbox-electric-car-charger-station-product/) mo se faataitaiga, e £150 pe afai e te fa'atau na'o le iunite

Ae ia lapata'ia, e tusa ai ma le eseese o fale e mafai ona i ai (silasila i le isi vaega), e sili ona lelei le mauaina o se upusii.

O le a le mea e afaina ai le tau o le faʻapipiʻiina o se taʻavale eletise?

●O fea o iai lau laupapa tufa eletise i totonu.Afai o le nofoaga e mana'omia mo le nofoaga e molia ai e mamao mai lenei mea, o le fa'aopoopoina o uaea ma/po'o le viliina i totonu o le tele o puipui i totonu o le a fa'ateleina ai tau.

●Faiga o lou fale.Afai, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo e nofo i totonu o se fale tuai e tolu futu le mafiafia o puipui maʻa i fafo, o le taimi, tausiga ma taumafaiga o le a faia e vili ai i totonu o le a aʻafia ai tau faʻapipiʻi.

●Faiga eletise a lou fale.O fale e le'i fa'afouina a latou eletise i ni nai tausaga e ono mana'omia ni galuega fa'aopoopo a'o le'i mafai e le masini ona fa'atautaia le maualuga o mana'oga o lo'o tu'uina i ai e se uta.

●O loʻo faʻapipiʻi le uta.O nisi togitogi e sili atu ona faigata ona faʻapipiʻi nai lo isi, e alu ai le tele o le taimi ma taumafaiga.

●Soʻo se filifiliga faʻaopoopo.Masalo e te manaʻo e faʻapipiʻi se moli lolovaia i le taimi e tasi ma le uta;e manino lava o le a siitia ai le tau.

E masani lava ona sili atu le mauaina o le kamupani o loʻo e faʻatauina le uta e faʻapipiʻi ai ona o le ai ai ni a latou tekinisia i lima e masani i le iunite faʻapitoa o loʻo fesiligia;e mautinoa lava e aoga le mauaina o se upusii pe lua mai se faʻapipiʻi tutoʻatasi, e ui lava.


Taimi meli: Iul-12-2023