tala fou

tala fou

Tala Fou I Ta'avale Eletise

tesla

Ua fa'ailoa mai e Tesla fuafuaga e fa'alautele lana feso'ota'iga Supercharger i le 25,000 chargers i le lalolagi atoa i le fa'ai'uga o le 2021. Na ta'ua fo'i e le kamupani o le a tatalaina lana feso'ota'iga Supercharger i isi fa'ailoga EV mulimuli ane i lenei tausaga.

 

Ua fa'ailoa mai e le Volkswagen Group o lo'o fuafua e fa'apipi'i le 18,000 nofoaga fa'alaua'itele i Europa e o'o atu i le 2025. O fa'ailoga o le a tu'u i fa'atauga a Volkswagen ma isi nofoaga faitele.

 

General Motors ua faipaaga ma EVgo e faʻapipiʻi le 2,700 fou vave i le Iunaite Setete i le faʻaiʻuga o le 2025. O le a tuʻuina nofoaga faʻapipiʻi i totonu o taulaga ma taulaga, pei o

fa'apea fo'i i ala tetele.

O le Electrify America, o se lala o le Volkswagen Group, ua faʻailoa mai o loʻo fuafua e faʻapipiʻi le 800 nofoaga fou e faʻapipiʻi i le Iunaite Setete i le faʻaiʻuga o le 2021. O le a tuʻuina nofoaga faʻatau i nofoaga faʻatau, paka o ofisa, ma fale e tele iunite.

O le ChargePoint, o se tasi o feso'ota'iga tau le EV tele i le lalolagi, talu ai nei na fa'asalalau fa'alaua'itele e ala i se tu'ufa'atasiga ma se kamupani fa'apitoa e maua ai fa'amoemoega (SPAC).O loʻo fuafua le kamupani e faʻaaoga tupe maua mai le tuʻufaʻatasiga e faʻalautele ai lana fesoʻotaʻiga faʻapipiʻi ma fausia ai ni tekonolosi fou.


Taimi meli: Apr-10-2023