tala fou

tala fou

Totogi eletise a le lautele: Pe o le a fa'atuatuaina ea e pei o se pamu kesi?

E fia Amp e Mana'omia moni e lou fale (5)

 

O mea uma e alu eletise i Kalefonia, e foliga mai - e aofia ai falemaʻi.O le UCI Medical Center i Irvine, o loʻo fausia nei, o le a faʻamalosia e le eletise i lona tatalaina, lea ua faʻatulagaina mo le 2025. E leai ni paipa kasa masani e oʻo atu i le fale faʻapitoa.

O le falemaʻi lea, peitaʻi, o le fesili e tulaʻi mai: faʻafefea le pe o le eletise?O le falemaʻi o le a iai afi afi afi afi i luga o lima, lipoti a Lilly Nguyen o le Daily Pilot.Ae na taʻua e Joe Brothman, le faʻatonu o falemaʻi, o le faʻamoemoe o le faʻatinoina o galuega i lea aso ma lea aso i le 100% eletise.

Ae faapefea va'a uta?O le a tatou le va'ai atu i va'a e fa'aola le ma'a e alu i tua atu o le vaega fa'ata'ita'i i se taimi lata mai, ae o lo'o aga'i atu le eletise.O se tala mata'ina e uiga i fela'ua'iga filogia i le Talanoaga o lo'o fa'ailoa mai ai o le fa'aiti'itia tele o kasa kasa e mafai ona maua mai i se mea e ta'ua o le "auli-malulu," lea e tapuni ai e se va'a ana afi ma ta'avale i le eletise a'o i totonu o le uafu.O taulaga o Los Angeles ma Long Beach o taʻitaʻi i le auli malulu.O se nofoaga fou e iai mea uma-eletise, leai se fa'avevelaina na tatalaina i Long Beach i le 2021, fa'atutu mo auli malulu.O le vaega o Talanoaga o lo'o alu loloto i taumafaiga i le lalolagi atoa e fa'amama le va'a o le sami, ma faiga fa'apolokiki, tamaoaiga ma tekonolosi o lo'o fa'alavelave.

Toe fo'i i ta'avale eletise: Ua sili atu Kalefonia i lona fa'amoemoe o le tu'uina atu o le 1.5 miliona ta'avale e leai se fa'aoso i luga o auala ma ala tetele o le setete - lua tausaga i luma o le fa'atulagaga.O le San Diego Union-Tribune's Rob Nikolewski na lipotia mai e faapea o le faatauina atu o EVs sa sologa lelei ae na faatupulaia i le lua tausaga talu ai, ona o le tele o taavale afi mai le tele o tagata fai taavale na oso i le maketi.

"Ou te manatu o se tuʻufaʻatasiga o le i ai o tulaga faʻavae saʻo faʻapea foʻi ma le i ai o tulaga saʻo o maketi," o le tala lea a Josh D. Boone, le pule sili o Veloz, o se vaega o le EV advocacy, na taʻu atu ia Nikolewski.O le mea moni, o lena ta'uta'ua e fa'atupuina atili ai le mamafa i le setete ma kamupani fa'atau o lo'o fa'atupe e le au fai lafoga e fa'aleleia atili ai le fa'atuatuaina o uta lautele.


Taimi meli: Iuni-14-2023